Drukkerij Van den Dool
Drukkerij Van den Dool
Industrieweg 4
3361 HJ Sliedrecht
+31(0)184-418177 - info@drukkerijvandendool.nl
Fotografie - Fotografie

Fotografie

Als drukkerij van den Dool verzorgen wij al jaren ook de beelden voor het drukwerk van onze relaties. Wat eerst begon als het bewerken van aangeleverde beelden, daarna gevolgd door eenvoudige opnamen in de studio, is uiteindelijk uitgegroeid tot volledige fotoproducties in de studio en op lokatie bij onze relaties.

Productfotografie

Uw producten laten fotograferen voor uw brochure, of technische handleiding, bij ons in de studio of bij U op locatie. Uiteraard kunnen deze opnamen nabewerkt worden, U moet dan denken aan vrijstaand maken en onregelmatigheden gladstrijken. Dit alles voor de beste presentatie van uw product. Uiteraard kunt U deze foto’s ook perfekt inpassen in uw website.

Portretfotografie

Mooie smaakvolle portretten als ondersteuning bij uw artikel, of als het gezicht achter uw product, wij verzorgen dit voor U , in de studio of op locatie. De portretten zijn uiteraard ook geschikt voor gebruik op uw website, LinkedIn,  enz.

   

 Familie portretten

Of het nu om een persoon gaat of een heel gezin, een mooie portretfoto is een sieraad bij U aan de muur. Of het nu bij ons in de studio is, of op lokatie wij verzorgen het voor U. Ook een passende lijst of andere afwerking verzorgen wij voor U, kortom van opnamen tot afwerking alles vakkundig en met passie gemaakt.

 Architectuurfotografie

Gebouwen of huizen goed fotograferen is een vak. Wij hebben door de tijd heen zeer veel ervaring opgebouwd, en weten als geen ander dat er meer bij komt kijken, om dat goed en smaakvol te doen. Het lijnenspel en de technische vaardigheden, die samen komen in het eindproduct, wij brengen dit voor U in beeld. Of het nu om een interieur of exterieur gaat wij halen het beste naar voren. Kortom uw creatie vastgelegd met visie en passie.

 Technischefotografie

Het in beeld brengen van een technische installatie is een vak apart, vaak staan ze in een compacte ruimte en wil men hem er toch zo goed mogelijk op hebben. Dat is een situatie die we vaak tegen komen, in overleg met de klant gaan we bepalen welk beeld ze graag willen zien. Bij dit soort installaties is het zeer belangerijk om de juiste technische aspecten in beeld te krijgen, welke uw installatie onderscheidend maken tov vergelijkbare. De juiste beeldhoek en verlichting zijn van het grootste belang om tot het gewenste resultaat te komen.

Reproducties

Wij verzorgen voor onze relaties reproducties van schilderijen, tekeningen enz, ten behoeve van drukwerk, website of portfolio. We doen dit bij ons in de studio of bij U op lokatie.

 Pasfoto's

Tegenwoordig kunt U bij ons ook terecht voor al uw pasfoto's. Of ze nu voor paspoort, rijbewijs, visum of uw seizoenskaart zijn, wij maken ze volgens de laatste regels, met de modernste technieken, wij zijn dan ook RDW gecertificeerd.

Fotografie
Fotografie
Fotografie
Fotografie
Fotografie
Fotografie
Fotografie
Eerlijke prijzen voor ouderwets vakmanschap!
Neem direct contact op